Tuesday, September 23, 2008

View dari roof top MOF

Semalam petang aku kena pergi kat MOF atau lebih senang kitorang panggil 2G2. Aku naik je terus ade perasaan nak amik gambar. Ini lah antara view yang sempat aku snap.

Ini permandangan roof top.

Blok JPM dan Masjid Putra.

Jambatan Wawasan.

MeCd dan masjid baru yang masih dalam pembinaan.

Dataran depan MOF.

Kalau aku nak lepak lama-lama pun panas satu hal. Masa ni dah pukul 4 lebih. Aku nak kena balik opis dulu. Laptop pun tak tutup lagi. Nak amik bas lagi. Kalau ada isu lagi arini kena la pergi lagi..

9 comments:

denanz said...

cantik. memang cantik pmandangan kat sini.

Izzu Izzuri said...

Santiknyer..Tak taw pun atas rooftop opis diwat camtuh..

(Ye majuk? Ololololololoh..)

NieZearm said...

denanz- mmg cantik...

izzu izzuri- opis mof je yg mcm ni..

afiq said...

chantek sgguh view.. tpi mslahnyer x vuley nk feeling2 smbil tgk view..... takot tebaka... mklum ler.. paneh!!!!

NieZearm said...

nak g time lain suka suki je bkan bole. klau bangunan sendiri bole la. ini tmpt orang.. :)

Kujie said...

Blogger tegar...mana g pun ambek gambo nak blog it out!

NieZearm said...

ya betul... amik gmbr pun guna hp je..

risabisa97 said...

who r u and why are u talking to my friend

NieZearm said...

risabisa97- who is yr friend that i talk with? :)