Friday, October 31, 2008

Ape nak jadi ni..

Tiba-tiba aura untuk mengupdate blog aku agak kureng. Aku blog hopping pun sekadar membaca je. Femalas sangat-sangat. Tolongggg!!! Kenapa ni... :(

(Dengan harapan entry fendek ni boleh membuatkan aku rajin update)

10 comments:

Aleeya said...

mmg gitule..aku pon dlm tempoh 2 tawon berblog ade pasang surutnye, kdg rajin kdg malas...he he, take ur time beb!

missgigikumancung said...

tu la pasal...same here...pastu tipon rosak..cam ci!@# jer.. tu yg takder mood tuh!

Kos Serani said...

Aku pun ada kalanya, malas nak post entri kat Blog. Tapi aku tengok Blog bro ni bersawang...kalau malas or busy...suruh jer kak jil update. kalau Idea kering...post jer pasal kucing ker...pasal pokok kelapa belakang umah ker...heh heh heh

Kos Serani said...

Aku pun ada kalanya, malas nak post entri kat Blog. Tapi aku tengok Blog bro ni bersawang...kalau malas or busy...suruh jer kak jil update. kalau Idea kering...post jer pasal kucing ker...pasal pokok kelapa belakang umah ker...heh heh heh

S h i n o said...

haha dah naik labah2..
bro, aku pun kene virus tu.. :P

NieZearm said...

yaya- gmbr ada, cerita nk share pun ada.. malas nk menaip sebab demam kot.. :(

ct- bukan ke ko br tuka tipon tu. nape cpt sgt lemau tipun tu..
*cap ayam la tu..

kos- abg demam, jill plak tak bole nk ddk lelama. tu pasal kitorg kumpul sawang je. sappe lg byk..

shino- jgn sampai kelawar pun buat port.. bole merebak ye virus tu.. hebat.

Cakap Kosong said...

aku pun tgh dilanda mood gituh.

NieZearm said...

ckp 0- musim kot? :)

:: AYU AYUMiE :: said...

heppp...heeeppppp! jgn malas2, nnti baby pon ikut malasss!

*kiter pon samer gaks kekadang tu... rasanya jiwa ni lebih sesuai ngan FOTOPAGES laaa.. sbb saya ni suka snap pic, suker posing (wah! poyo! haha)... tp suker delete pic tu semua... sbb blog ni lebih sesuai utk yg rajin menulis & bercerita...

*tp bro, nnti dah ada baby, mesti rajin buat blog psl baby laks... kem salam kak izuu yer... ayu & shija tuntut dia belanja kitorang hehehe!

NieZearm said...

nawaitu nk update tu ada. keadaan x mengizinkan..

ade tak rasa mcm tak tau nk simpan kat mane gmbr yang dh amik tu.. :p

blog pasal baby tu insyaallah...