Thursday, December 18, 2008

The Day The Earth Stood Still

Semalam aku dan Jill gi tengok cerita ni dengan anak-anak buah. Tujuh orang semuanya. Aku dengan baju opis je. Tak sempat nak balik tukar. Aku keluar pejabat pun dah dekat pukul lapan. Wayang start pukul 8.50pm. Tapi sempat lagi beli pop corn dengan hot dog.

Ini la wayang pertama yang aku tengok tanpa komen. Lepas keluar wayang terus tak cerita pun apa-apa.

*(Nanti ada masa aku edit lagi. Ada keja la...)

Cerita ni mula-mula memang slow. Tapi bila dah start climax terus sampai akhir cerita. Lepas tu terus habis. Pandai-pandai sendiri la buat kesimpulan. Cerita berunsur nasihat ni patut pemimpin-pemimpin tengok. Tapi ada ke pemimpin yang nak layan movie macam ni?

4 comments:

Nuisanc3 said...

Jmg ajak tgk mlm ni.. bgtau la best ke tak best..

Ryn tak suke Keanu reeves! Tlg la kata tak best.. hehe :(

NieZearm said...

cerita nasihat sejagat je ni...

.fatin nabila. said...

sdp ke cite ni?
ade gado²?
xtgk lg.. tp, mmg ade aser nk tgk..

NieZearm said...

tanya ryn.. (mesti dia ckp x best)