Tuesday, April 7, 2009

Puncak bukit RK

Semalam balik je dari opis, anak-anak buah aku dah ajak pergi panjat bukit. Jalan kaki je lebih kurang 10 minit lepas tu operasi panjat memanjat la. Diorang cakap sejuk la lepak atas bukit tu, boleh nampak laut, boleh nampak KLCC (kalau awan tak banyak la). Aku pun balik la awal sket. lebih kurang 6.20pm aku sampai rumah, minum skit. Terus tukar track bottom.

Ni la Memey dengan Alif. Awis tak ikut sebab malam tu dia ada tusyen.


Pose ni atas permintaan anak buah aku.. :-">


Aku masih berpijak di bumi nyata...


Gambar ni ada view bulan yang kesiangan.


Gambar sunset yang santik..

Aku pun dah lama tak buat kerja mendaki ni. Sebagai warm up bukit kat Rasah Kemayan ni pun okay.

10 comments:

missgigikumancung said...

mang aiii...pose tak menahan.. ahahha

Tijah said...

fuyooo!!! lopeh ni buleh la ke puncak gunung angsi lak...lalu dopan umah den yo!!!

NieZearm said...

miss gg - permintaan peminat.. nak buat cemano.. :-">

tijah - insysAllah... meh la join samo.. leh piknik skali ateh nun..

Nuisanc3 said...

anak buah mane lak ni zam?

Izzu Izzuri said...

Anak2 buah kita bersama ryn..Hehehe..Pasnih abih pantang nk ikut naik lak..Bdk2 ni heboh bertanya 'Bila maklang abih pantang?'..Nk ajak naik bukit kebanggaan negara tu..

Nuisanc3 said...

sila la ajak ryn sekali izzu!

eh betol pening ni, anak sape dorang ni?

bukan anak along, bukan anak angah kan?

ke anak buah tu bukan anak sedara?

NieZearm said...

ryn - anak sepupu jill la.. :p

S h i n o said...

huih... cari ketenangan ke?
:) well bro.. releks ok.

NieZearm said...

shino - ok... :)

Aleeya said...

cantek2 gambo ni zam...ske aku nengoknyer..lebih2 lagi gambo yg ade bulan ngn sunset tu..