Friday, April 18, 2008

Cemano agak eh tu..


masa tu b'day wife aku.. aku pun seperti biasa nak la setup ape2 surprise.. plan la dengan kak jakie n sepupu sepapat yg kitorg.. hajat ati tu nk la bagi dia terperanjat tahap spastik.. tapi byk la plak aral2 yg nk melintang pukang.. last2 tggl aku dgn kak jakie je.. itu pun cadang nk buat petang terawal lak g tengahari.. bule la plak bini aku ni berkobar2 plak nk g apmnt..

(kol msk).. awal lak kak jakie ni kol..
k jakie: jek! aku dh smpi bangi...
aku: ok kak.. terus je g umah. takut dia dh bersiap2 la plak nk kluar..
k jakie: wokeh..

alamak, dh nk smpi ke kak jek ni? ok la. line kt opis pun clear. aku pun nk buat magik la jugak... puff!! aku dh ade atas moto.. dengan memikirkan masa depan.. aku pun meneruskan perjalanan lagi.. smpi kajang aku tapau satay.. aku pun meneruskan perjalanan lagi..

smpi rumah aku tgk kak jek dh parking sebelah keta bini aku. dlm kepala aku ingat kak jek dh berdondang sayang la kt umah aku ni.. aku park je, kak jekie pun kluar keta. songeh2 nmpk aku.. eh, jom la cpt sblm dia kluar umah.. kitorg naik umah, ketuk pintu. tp x bg salam pun. kejap lagi bini aku bukak pintu..terperanjat la nmpk aku... kak jakie bole nyorok lg tu.. lepas smbt aku kt pintu.. suka la sgt aku balik buat surprise.. jeng.. jeng.. jeng.. kak jakie pun muncul dgn kotak kek.. haha... baru la surprise... =)


masa lepak2 tu la kak jakie ni bg tau dia tmph kek dr blog.. selalu layan blog la.. blog itu.. blog ini.. rupanya wife aku ni pun dh join.. so, aku pun join la jgk. tq kak jakie sbb berjaya mempengaruhi aku melayan blog ni.. tq my shayg tlg tunjuk cemane nk buat blog ni... luv u.. :-x

2 comments:

Izzu said...

Tq so much shayg.. Huhuuu

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

jek..ko pasni jgn tinggalkan laki ko nih lama2. kang ade yang dier buat 3-4 blog plak pasni kang boring punyer pasal.muahahaha