Sunday, August 24, 2008

Kollywood

Suatu ketika dahulu aku pernah mengajukan suatu persoalan untuk dijawab oleh arwah.

Aku : Mak! Mak! Kalau omputih ada Hollywood, Hindustan ada Bollywood. Kalau ke***g pulak ape ye mak?
Mak : Ntah la Chik.
Aku : Kollywood.

Terus arwah mak aku gelak sampai tak nampak mata dan tak ada suara. Suka betul dia kalau kena usik macam tu.

Kebetulan aku terbangun pagi Ahad tu. Lepas layan cerita Rundown, aku tukar kejap cerita Seniman Bujang Lapok. Sambil tu aku saje-saje la tengok info channel lain. Tetiba aku ternasinggah channel ni. Betul ke aku atau aku je ngigau. Aku terus snap gambar kat bawah ni. Kalau aku bangun pagi esok dan gambar ni ada dalam hand phone aku lagi, confirm la. Kalau ada arwah ni mesti dia gelak lagi.



Miss her so much..

3 comments:

K.Jah said...

ko tak feveret ke? mencari cenel sampai ke vaan nampak????

ijad said...

salam... tak nak join gath ke...

NieZearm said...

k.jah- mesti la tak fav. aku bukan layan sangat pun astro ni. tekan2 tetiba sampi sini..

ijad- bole jugak. kt mane n bila?