Wednesday, September 24, 2008

Homemade Dish

Semalam aku sampai je kat Seremban, Jill pun sampai jugak. Arini Jill bawak bubur lambuk untuk Kak Ita yang teringin sangat nak mengimbau nostalgia zaman kanak-kanak dia. Dari KM Plaza terus la ke Seremban 2. Mengikut perjanjian sistem barter yang diorang buat ni. Kak Ita akan balas dengan lauk pauk untuk berbuka. Perjanjian yang bagus. =)

Tak sempat nak amik gambar yang lain. Dah lapa beb. Sempat amik gambar dalam pinggan je. Hehe..


Untuk mengimarahkan lagi suasana berbuka. Aku pun bancuh la Ovaltine campur Nescafe. Kalau ada milo boleh la buat Neslo. Tapi yang ni aku nak bagi nama ape? Nestine? Ovalcafe? Ovalnes? Nesoval? Cafetine dengan Tinecafe confirm la tak sesuai. Tapi aku rasa Ovalnes macam best je. Korang pilih nama yang mana?

8 comments:

K.Jah said...

wakakaka!!

sumer nama tu tak sedap!! cam bunyi organ pembiakan pempuan jer. ovulasi, ovum, etc..etc..

lain..lain...plis!

NieZearm said...

hampeh tul la ko ni kak.. bg la cadangan..

wénkt said...

sedap2

NieZearm said...

bertambah la mkn..

Aleeya said...

lama tak minum ovaltine, ..neslo biasa gak..

afiq said...

deyy ape daa kjah... hehehhehehhe
pggil jer paper.. layaannnnnn

arenaKu uKanera said...

i pick nestine. sekali pandang mcm intestine!

NieZearm said...

yaya- selalu layan dgn milo, sekali sekalu tukar la plak.

afiq- mmg best layan..

arenaku- bole tak letak nama tu dlm menu book. agak2 org paham tak..