Wednesday, September 24, 2008

Angkat la jugak

Aku ingat semalam lagi switch yang aku amik nombor siri tu dah selamat dihantar. Rupanya ada masalah transportation. So arini la jugak nak kena hantar. Dua ketul yang belah kanan tu. Berat benda ni memang menguji sungguh. Bagi sesiapa yang pernah angkat je la yang tau. Kena la hantar kat parcel D kemudian ambil switch dia yang asal. Yang asal kecik je la tapi ada banyak unit la jugak. Boleh la guna pintu kecik sebelah lori ni. Kalau yang besar ni kena la guna pintu belakang. Berat beb...


Lori MAMPU yang menjadi transport utama angkut mengangkut switch.

Nasib baik la 2 ketul je. Kalau banyak harus jugak ni aku mintak bantuan yang lain-lain..

10 comments:

Aleeya said...

MAMPU ada lori rupanye, idak le teman tahu he he

afiq said...

lorhh.. xper eksesaissss

shinO サイフル said...

beso nya switch.. tuk system ape tu bro? E-gov ke? :O

NieZearm said...

yaya- byk lg kenderaan pej diorg ni. sume simpan kt parking bwh...
(keta tank je lom nmpk lg)

afiq- tu yg cpt lapar tu.

shino- utk floor switch. diorang tambah user je..

Riezal said...

wow besar giler switch tuuu..

NieZearm said...

akhir tahun ni nk tukar baru dah tu... :)

Kos Serani said...

BRO NIEZEARM, memandangkan ramai dah nak cuti, so awl2 lagi saya ingin memohon ampun dan maaf kalau ada terkasar kata atau terlucah kata selama mengomen entri kat Blog bro ini. Semoga gembira di hari raya bersama Kak Jil dan seluruh keluarga terchenta. Jgn pandu laju2, lambat atau cepat tetap sampai juga...yg penting selamat.

NieZearm said...

tq kos. sesame la kita bermaaf2an.. :)

Miss Moon said...

mmg berats gilors itew switch ..

NieZearm said...

ye.. memang berat. kena pulak semua module dah siap pasang..