Monday, October 6, 2008

New Girls On Site...


Bole pulak aku arini jadi mentor lagi untuk new blogger. Dari silent reader terus nak buat blog sendiri. Rasa-rasa nak bagi vitual support, sangatlah dialu-alukan. Kalau nak singgah kat rumah awex ni klik la kat sini.

p/s: Jangan marah je pinjam gambar "lontik ni." hehe... =)

10 comments:

missgigikumancung said...

adoiyai...kok yer pon toksah la di tayang gambo 'lontik' tu..heheheh..

NieZearm said...

gmbr ni la mantap sket.. :p

Aleeya said...

zam...mana gambo raya ko???

S h i n O said...

hehehe lendik mcm bulu mata ..
auuwwwwwww.. :P hehhee

Princess Liyana said...

hik2...mentor plak bro..huhu..layann;)

NieZearm said...

yaya- gmbr raya.. mcm xde amik je raya ni. sume mcm bz je.. :p

shino- pose baik ni..

p.liyana- sekali sekala.. =)

K.Jah said...

cam aku kenal je tuan punye gamba lontik tu?? hahahah

NieZearm said...

kenal ke? sape la agaknya tu..

afiq said...

macam ku kenal.........kenal ker aku?
konpius*

NieZearm said...

kenal? x salah.. nk kenal? pun x salah.. :)