Wednesday, October 22, 2008

Pusara Mak

Aritu aku tetiba je teragak nak singgah ke kubur mak.

Al-Fatihah...

Saje je la nak tengok progress. Ni la rupanya. Rasanya arini ni mesti la dah siap kalau tak hujan.


Ini la rupa kontraktor yang buat pusara ni. Malu-malu la pulak aku nak amik gambar ni. Bukan aku nak buat super impose pun. Nak masuk dalam blog je. Blog aku pun bukannye ramai sangat reader pun. Aku tengok budak-budak yang buat ni aku nampak okay la. Alhamdulillah...

10 comments:

Cakap Kosong said...

tak ader apa benda nk malukan...

NieZearm said...

diorang tak biasa msk blog ni... :)

susu dalam botol said...

bersih eh kawasan kubur tu. kalau kawasan kubur kmpg aku, penuh dgn lalang. nak raya baru derang bersihkan.

NieZearm said...

alhamdulillah la jgk.. kawasan tu mmg ada org jaga..

S h i n o said...

hurmm.. syukurlah semua dah selesai. :)

K.Jah said...

alhamdulillah! lawa dah batu eh!!

Muhammad Azli Shukri said...

saya doakan agar rohnya dicucuri rahmat. amin.

NieZearm said...

shino- alhamdulillah..

k.jah- adik la yg pilih aritu ni.. unik la sket..

azli shukri- aminn..

:: AYU AYUMiE :: said...

alhamdulillah...
*insaf sekejap, DI SINI lah akhirnya mahligai kita nnti...walau sekaya mana sekalipun, kain putih tu ajer yg kita bawa...bersama amalan.

BRO, saya dah pilih PIC... pasni nk wat aper pulak?

NieZearm said...

ayu- yuran pendaftaran jgn lupa ye... check kt email..