Monday, October 13, 2008

Tak cukup masa

Kenapa la banyak draf tak abis tulis? Banyak gambar tak sempat transfer and upload? Sibuk sangat ker aku ni? Mungkinkah nikmat masa tu Allah swt dah tarik balik dari kita..

Banyak benda la nak share dengan korang. :(

8 comments:

missgigikumancung said...

ala...ada ada kan la masa tuh!!

K.Jah said...

byk benda nak share?? hehehee...jom la kite ke kopitiam. jil ko nak mkn horfun tu...

Izzu Izzuri said...

Yeyeahh hor fun.. Tp mmg betullaa.. Aku rasa cam cpt sgt masa berlalu.. X smpt wat pape da sampai ari esok.. Huhuu..

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! bakal dedi ni bizi yer...hehehe! tahniah bro!!! tumpang hepy for both of you!

NieZearm said...

ct- akan berusaha untuk meluangkan masa..

k.jah- cantek gak tu.. tp beraya pun belum sempat lg ke rumah ko kak..

cyg- adakah masa mencemburui kita?

ayu- :-"> tq..tq..

ryn said...

ala zam.. lambat la.. sib baik izzu dah announce dulu..

NieZearm said...

:-">

Abg Jep said...

taniah .... jaga baik jang oii jangan ganas sanagt hehehe...