Friday, October 31, 2008

View dari Menara MAA

Ape pulak la keje aku kena naik Menara MAA sebelah Terminal One Seremban ni. Ini disebabkan LHDN dah pindah tempat. Dulu pejabat diorang ni terletak kat dengan pasar besar Parking pun terhad la kat situ. Sekarang ni diorang sewa beberapa floor kat Menara MAA.

Aku boleh nampak la Petronas tempat aku amik bas pagi-pagi. Tak tau la aku kat sebelah jalan keretapi tu ada ape. Ini pun baru la first time nampak. Tah hape la diorang buat tu kan?



Ini permandangan atas tempat parking terminal. Boleh lagi nampak tasik buatan tak sengaja di tengah-tengah Bandar Seremban. Ada lagi ke bangunan tinggi kat sini. Boleh kira lagi la.

Aku pergi sini pun sebab nak matikan Setem Hasil untuk borang Amanah Raya yang aku amik dulu. Lepas ni dah bole hantar untuk diproses. Semoga cepat la siap. :)

6 comments:

Cakap Kosong said...

memang ko rajin tol snap2 gambar.......sempat lagi tuh.

K.Jah said...

aku ske naik parking atas tu. layan perasaan sambil makan KFC syok beb!!

S h i n o said...

menyelam sambil minum air.... :P

NieZearm said...

ckp 0- bila teringat, klau bat tipon mengizinkan.. :)

k.jah- Ade tak parking lain yg jd tmpt melayan perasaan..

shino- mcm iklan ribena je.. :p

Riezal said...

nice pic bro.. tinggi tuu tingkat brapa tu beb

NieZearm said...

tkt 16 je.. ada tingkat tinggi lagi..