Sunday, November 23, 2008

Kenny Rogers ROASTERS

Dah lama rasanya aku tak buat entry pasal makan ni. So aku saje la nak share dengan korang ape yang aku makan aritu. Jill belanja aku sebab birthday aku yang ke 30 (ikut kalendar Hijrah). Aritu birthday aku jatuh pada bulan puasa. Dah dekat nak raya pulak tu. So takde la celebrate bagai. Bukak puasa je la macam biasa.

Aritu Jill teringin sangat la nak gi makan kat Kenny Rogers Roasters. Korang nak tau ape yang aku order.


Banana Flavor Muffin.

Hot Chocolate dengan plain water.


Ini apa yang ada dalam pinggan aku. Aku rasa korang pun boleh agak jugak ape yang aku order ni kan? Ape yang pasti memang dah terlebih kenyang aku aritu. Ni yang rasa nak pergi gym balik ni.

10 comments:

S h i n o said...

huh..makan benda ni seminggu direct mmg naik semua ahh.. hehe

JIVEBUMZ said...

hui nie lagi sedap makannye..

Princess Liyana said...

euww..terliur jap tgk makanan tu..laparrr...;P

Tijah Lawa said...

wahhh!!! caner lak nak buat samurai kaku tuh?? ajar la weyyyy

green apple said...

saje nak melaparkan aku..

NieZearm said...

shino- budjet confirm x naik..

jivebumz- sedap... :)

p.liyana- aku tgk pun laparr...

k.jah- macam letak banner nuffnang tu jgk..

green apple- memang..

missgigikumancung said...

adeh..lapa la plak ..

NieZearm said...

ct rock..- jmpt la mkn...

nadzrah said...

sgt sedap!!! nyum2!!

NieZearm said...

i loike... :D