Friday, December 5, 2008

Jill ke Columbia!!

Munkin ada yang tertanya-tanya kenapa aku tak update sangat dalam minggu ni. Aku pun tak sempat la nak story banyak-banyak sebab arini aku ada H3C Training. Minggu yang agak sibuk ni bermula bila aku ke Nilai pada hari selasa malam. Jill call dan bagi tau yang dia nak pergi Columbia Asia Medical Center. Bila kerap sangat muntah, makan dan minum pun keluar balik terus la ke bahagian kecemasan.

Ayah dan adik la yang hantar Jill ke Columbia Asia Medical Center sebab aku masih lagi dalam perjalanan dari Nilai.

Lepas bagi urine sample kena la tunggu result pulak.

Cerita pun tak ada yang menarik. Ada pulak pakcik ni nak layan cerita Indon. Macam tak ada benda lain nak tengok.

Dah kena masuk drip. Kena la amik jugak sample darah sikit.

Datang jugak Dr Sukhilmi masa nak masuk wad. Bilik yang available pulak deluxe suite je pulak tu. RM250.00 semalam. Lebih kurang pukul 2 pagi la rasanya. Aku pun sama la teman Jill kat wad aritu. Rabu tu ada hati jugak nak pergi kerja tu tapi bos aku dah SMS suruh EL je aritu.

Malam berikutnya pulak adik pulak nak teman akak dia kat wad. Tengahari Khamis Jill pun check out. Alhamdulillah. Tak ada apa-apa masalah lain kecuali dehydration.

8 comments:

afiq said...
This comment has been removed by the author.
afiq said...

syiannyer.... arap2 xde pape yg sirius....

Cakap Kosong said...

patutlah jill dah lama tak hupdet blog......

Tijah Lawa said...

get well soon jill! lebiu!!!

NieZearm said...

kurang air je.. skang dh ok la bila dgr nasihat org lain..

S h i n o said...

ermmm sabar jela..
banyak2 berdoa bro moga2 cepat sembuh..

NieZearm said...

insyaAllah...

:: AYU AYUMiE :: said...

get well soon kak izzu...miss u so much... kem salam kat dia yer...