Friday, December 5, 2008

Ada masalah ke parking kat putrajaya?

Aku ada jugak dengar ada yang kena saman kat Putrajaya. Kena parking jauh la. Macam macam la lagi. Yang tak pandai guna lampu isyarat pun ada jugak. Tiba-tiba berhenti kat tengah-tengah jalan sebab simpang kat Persiaran Perdana ni besar sangat. Kesian! Mungkin korang salah pilih transport la. Kalau bawak benda ni confirm la lampu isyarat pun tak payah ikut. Boleh parking pulak kat depan opis terus. Kalau nak best lagi mintak securiti letakkan kon. Dah ada la beberapa hari. Tak kena saman pun...

Ada sape-sape tau kat mane lokasi aku amik gambar ni? :-)

5 comments:

Tijah Lawa said...

kroni punya la tu. sape lagi branik but cenggitu ye dak?

NieZearm said...

abg tak cakap.....

byzura said...

aku...aku..aku..tau kt mana tmpt tu...hehehhe...mesti ler tompat kojo ekau yg lamo...hahhahahahah

NieZearm said...

tau x pe..

.fatin nabila. said...

perghh`..