Thursday, January 22, 2009

Pullman Lakeside Putrajaya

Minggu ni dah start cuti panjang. Ada yang tambah lagi 3 hari, terus cuti seminggu. Mane yang kerja kat Wilayah dapat lagi cuti extra. Best betul. Sure malas gile nak naik keja balik. Sesape yang tersinggah kat Putrajaya, ada hotel baru bukak. Sekarang ni hanya untuk group booking sahaja. Walk in belum lagi. Lokasi hotel ni dekat dengan PICC (Putrajaya International Conventional Center), sebelah tasik untuk water sport.

Ini rupa hotel ni dari jauh. Cun kan?

Ada Clock Tower lagi ni.



Nampak memang menarik. Tapi aku nak cerita lebih-lebih pun aku sendiri pun belum menginap kat sini lagi.

:)

6 comments:

Miss Reezberry said...

abang kalau nak tidue sini..bawak senduk yer

S h i n o said...

die punya kemudahan ade mcm Shangri-La tak..??
:)

Nuisanc3 said...

mesti zam dpt idea masa ryn tanye2 pasal hotel ari tu.. kan kan?

tatau plak dia bukak utk group booking je. kalo tau la, patut campak je delegasi vietnam tu kat situ, sekurang2nya leh gak ryn tgk hotel dia kan?

ape lagi zam.. pegi la menginap..

cantik betul, leh consider utk next visit.. :)

NieZearm said...

senduk - buat rombongan la utk semua blogger dlm blogrool tu..

shino - diorang kata nnt mcm2 lg nk tambah..

ryn - 5 star ni ryn.. klau ade peluang mmg nk gi la jgk. :)

Riezal said...

quite nice tempat dia.. ada peluang jgn lepaskan..bro :).. view pun lawa.. pegi jgn tak pegi

Aleeya said...

zam..bape bintang eh hotel nehh...3 ke 4?