Sunday, November 22, 2009

Masih dalam siasatan

Salam semua. Memang lame betul aku meninggalkan dunia blogging ni. Tah ape sebabnya tiba-tiba aku tergerak plak nak bagi update kes Maxis aku ni. Lepas aku bagi segala maklumat yg SKMM mintak, tunggu je la Maxis di saman.

Aku dh bertukar ke telco lain. Budak yang suka-suka ati mak bapak dia guna nama aku tu pun dah kawin. Dengan anak dato' mane tah. Tapi masih lagi takut nak jawab SMS dgn call aku. Yang pastinya boleh je dia buat macam tak ade ape-ape yang berlaku. Memang hampeh. Tapi mane la dia nak menyorok. Akhirat nanti jumpa jugak..

5 comments:

The Mindtripper said...

dah dapat ke tak lawyer tu bro

ZAMAN said...

Salam perkenalan dari saya, jangan susah hati anggap itu satu dugaan, ada hikmah disebaliknya, kalau Zam nak guna talian telco yang rate murah boleh lawat link ini http://www.xox-edymium2u.com/untungsaja, maaf kalau letak link tanpa kebenaran.....

NieZearm said...

mindtripper - ntah la. senyap je diorg ni. klau best dpt contact ananda krisnan terus... :-)

zaman - xde hal.. skang dh pakai corporate line...

dakwanie said...

lama tak jengok.. macam macam jadik...
kawan jill tu , mana dapat no ic ko bro?

NieZearm said...

maxis buat senyap je la.. kawan jill tu plak rasa cukup sekadar maaf. heran gak la cemane la dia bole tido malam2. tak ngigau ke..