Wednesday, August 12, 2009

Aku dah buat aduan kt SKMM!!

Salam semua. maaf la sebab lama sangan aku bairkan blog aku ni bersawang (aku rasa ular sawa pun ada). Macam-macam sangat yang berlaku tapi aku tak sempat nk share dengan korang.

Sebelum aku terlupa, aku nak mengucapkan terima kasih kepada saudara Badrul Anwar yang memberikan cadangan untuk membuat aduan ke SKMM. Aku rasa dah cukup lama masa yang aku berikan untuk pihak yang bertopengkan manusia ni untuk menebus kesalahan dia. Senyap tak bermaksud aku dah lupa isu ni.

Jahat macam mane pun, menipu macam mane pun kalau dah sampai jodoh kawin jugak la dia 8 Ogos aritu. Tahniah la ye. Emm... Laki ko tu tau ke perangai buruk ko ni. Mesti tak tau kan. Sebagai hadiah perkahwinan ko aku pun dah kirimkan aduan beserta nama dan no tipon ko kat SKMM. Aku harap diorang dapat panggil ko dalam masa yang terdekat ni. Semoga ko suka la terima hadiah kawin ko yg teristimewa ni. Aku raasa tak ada orang yang pernah bagi hadiah macam ni kan?

5 comments:

Tijah said...

wui ai. aku dah lama ekceli baca n3 ni tapi tatau nak komen caner...

apa2 pun.

aiyembek!!!

mari kita sama2 membenteras jenayah

Tijah said...

jek. ko ada game zuma tak? aku try donlot online xleh aa...

S h i n o said...

kes ni blom selesai ke??
aku cadangkan boikot Maxis!!

marinahunny said...

salam jack, sy slalu bc blog jill n jack tp baca gtu2 je..tp bila terbaca kisah maxis oh maxis ni rs nk tau lg perkembangan selanjutnya...

Aleeya said...

erkkk amenda ni zam konpius haku...adiah kawen aku takde ke??opss lupa aku da lama tawen hehehe..