Tuesday, July 15, 2008

Bendasing di Highway!

Korang tak hangin ke bila tengah drive. Tetiba nampak banyak surat kabar melayang-layang dan melekat betul-betul kat side mirror.

Surat kabar tu pun tau aku tengah 'PANASSSS!' ni.



Kalau driver storm tu pandai la. Ikat la kertas yang ko nak angkut tu. Buat sampah je kat jalan.

Ape la hukuman yang patut kita bagi untuk orang-orang yang macam ni?

3 comments:

Muhammad Azli Shukri said...

Teringat saya akan filem Sepi..

Izzu Izzuri said...

Hahaha! Tp mmg lawak laa..Tgh heran2 manalah dtgnye suratkabar melayang2 ni..Alih2 melekat kat side mirror..Manalah tak @#$$%$@#% dibuatnyer..!

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

aku tak nampak ketas tu...tapi aku nampak "sarung" itu. hehehehe..