Tuesday, July 1, 2008

Bulan Menaiki Bas!!

Gambar ni buka untuk memaparkan jenama jam dan bukan juga indication untuk b'day aku bulan September ni. Sekadar menunjukan waktu. Ini bukan petang ye, pagi. Waktu ni aku dah siap mandi. Cepatkan? Aku arini baru nak blaja balik naik bas.

Selalu sangat rempit ni letih jugak. Lama sangat atas motor dan atas jalan. Mulai arini aku nak naik bas. Tak la penat sangat. Tapi aku kesian la pulak dengan LC aku yang aku parking sebelah Courts Seremban. Kena lepak dengan senior. Ni yang aku ingat nak cari satu motor kapcai je untuk aku lenjan dari rumah ke Seremban ni. Dalam kepala aku terbayang motor Honda C70 lampu bulat. Classic! Kalau ayah aku rempit ke surau bila-bila pun aku tak risau. Motor tu ringan. Sesape ade motor yang menepati spesifikasi kat atas ni silalah hubungi aku ye. TQ.. :-)

p/s: Arini kat opis tak bole nak merayau. Motor tinggal Seremban. Waa..!! =(

4 comments:

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

ala..bleh jer kalu nak tunjuk jam dinding kat umah ke...jam loceng ker, jam enfon ker...saje je nko kan?? huhuhuuu..

Miss Reezberry said...

ala akak tau motip sbenar ko...ko nak tunjuk ko ade jam guess kan..akak dapat baca pikiran ko lah nizam oi...motif adik akak dapat baca kay...bab motor lak.. akak cadangkan ko pakai basikal je..leh bersenam skit...

Izzu Izzuri said...

Nih speku akk okeh!

Motip 1->Nk tunjuk jam guess
Motip 2->Nk bgtau dia bangun seawal 5 pg skrg. (Aku pun tpaksa join sama..Huhuu..)
Motip 3->Aku da suh beli keta kecik, dia nk moto kecik lak.Lg nan ado katanyer..Biar nmpk lbh miskin, org nk rompak pun x smpi hati.

Izzu Izzuri said...

Betul kak senduk.. Aku rasa tajuk tu kne tukar tuh..
Bulan Menaiki Bas->Bulan Menaiki Basikal..

Kehkehkeh! (Jgn marah shayg..)