Tuesday, August 5, 2008

Busy sangat ker?


Nak kata busy sangat tu tak ada la. Cuma masih lagi berusaha nak manage diri. Berulang-alik naik bas ni terasa gak penat. Penat tunggu sambil berdiri. Jalan pun jauh la sikit. Bila ada masa pun sempat blog hopping je. Sempat la comment yang mane patut. Banyak je benda rasa nak share tapi tak sempat nak buat entry. Tetiba terasa nak edit template. KJ pun banyak kali tukar warna. Mungkin masih mencari identity. Tukar la ape kaler pun kak. Aku baca jugak. Bila dah mula usik template, geram pulak bila ade error. Itu yang makan masa lama sikit nak buat. Ubah banner lagi bagi sesuai dengan nick name yang Kos Serani bagi. Ini lah hasilnya. Okey tak tema ni?

8 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

lain kali letak gmbr otromen pulak yer...anak ai sukerrrr otromen (bukan beromen OK hahahha)

a'ah...mmg nmpk ganas la template nie... adakah seganas orangnya? *kak izzu sila jawab, hahahaha*

K.Jah said...

ayu - aku jawabkan leh?

aakkk auuuuu!!!!!

NieZearm said...

ayu ayumie- xde la template otromen. aku nk cari templete superman kaler hitam pun x jmpa. ni aje yg ade. dh bole dpt free dh untung.. hehehe...

nk korek rah sia pun kt sini ke? cari la tmpt lain yg elok2 sikit. ramai baca ni.. (ramai ke?)

NieZearm said...

k.jah- tiru tu... mencik!

shinO サイフル said...

watak super hero mmg masuk dengan anda.Itu lambang lelaki sejati. Motobike lak melambangkan kejantanan mu wahahaha~ lawa bro..

Kos Serani said...

Wah..bro, caya la, semakin berseri pulak laman kamo ni,tinggal kak jil tu jer yg laman dia mcm jiwang sangat...LARI...

NieZearm said...

shino- tq.. tq.. :-)

kos serani- tq.. kak jill tu abg x bole nk komen..

ita.itu said...

hi nizam..salam kenal..bz ek..ada ms hapdet la ye