Tuesday, August 12, 2008

Nak salahkan sape?

Ini gambar mangsa kemalangan. Mungkinkah kemalangan berlaku masa beliau tengah bercakap telefon?


Atau mungkinkah sedang...


Akibatnya masuk hospital duduk wheelchair. Masa nak pergi x-ray tak berkasut. So aku bagi la pinjam sandal aku. Gambar diatas merupakan selepas pertukaran dibuat. Aku punya tak ada buckle.

Ini la rupa katil pesakit.


Ada astro sendiri (tapi package yang minimum)



Kalau ada sesiapa yang nak tunggu pun ada katil jugak.


Ada jugak meja makan untuk 4 orang.


Ada set sofa untuk para tetamu.

Shower room pun macam hotel.


Emm! Sinki la.

Ada almari dengan dressing table. Aku tengah main hand phone. Mangsa kemalangan dah bagi signal suruh kitorang balik. Tapi saje buat-buat tak faham.

Korang agak-agak la, berapa harga bilik ni semalam?

a. RM200.00

b. RM300.00

c. RM400.00

d. RM500.00

Aku kalau nak duduk kat bilik macam ni confirm la kena upgrade Medical Card dulu. :-(

7 comments:

KJ said...

ko pakai pelekat je jek? sib baik kak senduk tiada disitew. wakakaka!!

NieZearm said...

haah la.. tak tau plak kena singgah KPJ. ingat ddk dlm keta je. :-p

:: AYU AYUMiE :: said...

bro... ai nk komen sikit nie...malap sgt la layout nie... hihihi, jgn marah yer...just pandangan dari pandangan mata aku ajer....

shinO サイフル said...

uishh..selesa betol..umah sewa aku pun tak seselesa tempat tu.. isk3 klu gni baik masuk ward la plak hehehe~ :D

Izzu Izzuri said...

Seb baik de medical card noks!! Klau tak,baring atas strecher jelah..Cam member aku kne denggi,spital KL da penuh,da takde katil,kene dok atas strecher jer padahal pegawai tuh!!

Apapun,lom terlambat utk apply yer tawan2!! I'm here if u need me..Always Listening..Always Understanding..Hehehe..

ita.itu said...

ni spital mana ye.cunn ooo

NieZearm said...

ayu- saje je. biar org belek lama sket..

shino- hatga semalam je 500. mane nak sama 500 sebulan.. >:-)

izzu jill- promote ye?

ita- kpj seremban..