Tuesday, August 12, 2008

Presenting..... Jill!

Akku selalu tengok Jill buat presentation tapi 1 to 1 je la. Aku pun pernah jugak di present masa nak amik insurance dulu. Tapi ni antara moment penting bila aku ada dan dia share product knowledge depan ramai. Aku cuba-cuba la cover masa nak amik gambar ni (buat-buat macam baca SMS) taapi Jill perasan jugak. Ini la hasilnya.

Cubaan pertama- Gambar jarak jauh



Cubaan kedua- Jill menunjukkan "Pukulan Tanpa Bayang."

Tak jadi la nak kacau lebih-lebih. Nanti terus plak tak bole cakap. Camera conscious. :-)

2 comments:

K.Jah said...

aku ske je present pakai w/brd nih. jimat elio. tapi yg x bestnyer masa sesi q&a mmg berdas2 la kena...

NieZearm said...

biasa la. yg tak tau bertanya secara jujur. yg dh tau bertanya utk menguji. kalau tak ada soalan pun masalah jugak, takut diorang tak paham ape yg kita present. ade jgk yg takut nk bertanya.. :-)