Friday, August 15, 2008

The Return Of Jill

Dalam perjalanan dari rumah nak ke KLIA, aku berhenti sekejap sebab aku nampak ada tangan besar pegang hand phone macam aku. Tangan sape la kena potong tu? Nape tipon dia besar sangat?
Barapa agaknya harga telefon besar ni?



Kat sini la nanti diorang keluar tolak trolley.

23:20 Air Chaina, Flight CA 0971 dari Beijing sampai.


Sementara aku tengah menunggu tu. Aku nampak ade brother ni pegang bunga. Dia nak jemput awek dia kot.


Untie sebelah aku ni pun pegang bunga jugak la. Takkan dia nak jemput boyfriend dia. Trend diorang ni jemput sesape turun dari flight kena bawak bunga ke?


Aku nampak plak kuku cina bukit sebelah aku ni. Ape la dia nak buat simpan panjang-panjang macam ni?

Inilah rupa cina bukit yang aku cakap tu. Dia ingat macho sangat la tu.


Dah sampai.

Cuba korang cari item dari Beijing? Senaraikan 3 yang korang nampak.

4 comments:

Kos Serani said...

Bro Niezearm...aku agak yg kat paper bag tu...tapi mana nampak apa contenr dlmnya.

Wah...menggunung rasa rindu abg Jek kat kak Jil....kan?

NieZearm said...

yg dia pakai tu pun ada dr beijing. rindu tu mesti la.. :-">

K.Jah said...

rantai, bag, shawl. 3 brg dr bijing. ada butul ka??

NieZearm said...

k.jah- mesti jill dh bg tau. tak aci la cam tu.. :-p