Tuesday, August 12, 2008

Seremban-KLIA-Beijing

Lebih kurang pukul 9 malam aku bawak kereta menuju ke KLIA. Kelajuan normal, trafik okay lagi. Lalu Kampung Felda Sendayan, LBJ, Kampung Jijan, Sepang Circuit, KLIA. Aku turunkan Jill dengan ayah, Aku pergi parking kereta (Kalau ada pilihan memang aku tak nak parking sini sebab MAHAL). Lepas amik boarding pass dan masukkan luggage. Kitorang cari tempat lepak.




Rasanya kalau kat KLIA ni yang paling murah kat sini je la selain fast food yang ada.



Minum order dan amik kat sini.






Okay la tu, bole senyum lagi walau pun masin sikit Mee Udang diorang ni. (Senyum yang jarang-jarang dapat tengok)






Aktiviti sesame mengambik gambar.






Pukul 12.20. Sempat lagi nak amik gambar ni.








Smile. Klik!





Posing sket. Malu plak akak polis yang jaga tu.



Lepas tu aku dan ayah pun menuju ke kereta. Bayar parking RM6.50. Kena pulak follow Naza Ria yang makan angin je nak keluar parking. Sampai rumah. Tido la.

4 comments:

K.Jah said...

asal bila minik ko berpergian ko akan mandom cenggini? hehehehe!!!

NieZearm said...

mane ade.. rilek je ni. :-p

Kos Serani said...

Bro Jek...kak Jil tu saja jer test tinggalkan bro dua tiga hari...tengok panjang ker langkah bro...atau tidak sepemergiannya heh heh heh

NieZearm said...

kena panjang la langkah. sbb kena gi training kat mount kiara smpi jumaat.. ;-)