Thursday, September 25, 2008

Gift Box

Sampai-sampai je opis pagi tadi terus aku teragak nak buat kad raya. Aku pun cari la bahan-bahan untuk aku edit menggunakan Microsoft Powerpoint macam biasa. Bila dah siap je aku terus la publish dan mula la menjelajah ke blog-blog lain. Bila dah banyak baca entry orang lain, mula la aku pun tak sure nak publish ape pulak lepas ni. Tiba-tiba ada member aku datang hantar idea. Terima kasih la banyak-banyak. Kalau orang sudi memberi, aku pun sudi la menerima.

Idea aku datang dalam bentuk kotak.



Ada kad raya jugak sebagai iringan.


Ape pulak la yang ada kat dalam.

Sekarang kena fikir cemane nak bawak balik ni.. =)

13 comments:

Miss Reezberry said...

wah cantek nya..kalau letak macam2 best tu...

green apple said...

wahhh....ni saper la yang bagi ni kan.

Cyberwira said...

hii zam.. u dapat cokelat ke hari ni? i pun dapat cokelat gak.. hehehe..tapi cokelat u bnyk..

NieZearm said...

kak senduk- tu la pasal... :)

Green apple- GITN... TM..

cyberwira- haah.. cokelat. pn cokelat pun xde mcm ni..

veeda_areena said...

ala cek abnag oi..... jinjeng je lah.. ataw ponnnn gonggong sajorkkk

afiq said...

ih..ih.... meriahnyer.. bgi kt sye.. sokojap jek lcin...........

Yan said...

Wah wah wah...best gitu dapat ceklat sekotak...:)

Kalau tak tau camnor nak bawak balik, sedekoh sajalah....:D

NieZearm said...

kak katil- akan ku jinjing je besok..

afiq- klau x puasa ni pun kejap je settle..

yan- eh tau.. dh tau dh nk bwk balik mcm mane.. :)

shinO said...

Tak berunsurkan ape2 ke..??
hehehe

Hawk Tan said...

Saudara,

Selamat Hari Raya

Maaf Zahir Batin

p/s: drive safely bila balik kampung nanti.

NieZearm said...

shino- ada.. cenderahati dari servis provider. macam kita baya bill elektrik, air or telefon pastu dpt sampul angpau free. :)

hawk tan- selamat hari raya.. maaf zahir batin.. :)

chuya @ mama mimi3 said...

weh2 tak aci gitn bagi yg best kat awk ekkk... waaa sy dapat kuih tat ngan serunding je.. bekas sket nyer comei.. huhuhu nyway, deal ngan department mana?

NieZearm said...

chuya- org nk bg. terima je dgn hati yg terbuka.. bhg PCN,SSO.