Wednesday, September 3, 2008

Bestnya kalau dapat tido petang..

Bedding set from Beijing (Jill belikan).

Semalam kat opis tak ramai yang ada. Tapi aku kena ikut pergi site survey lagi petang tu. Tengathari bole tahan lagi. Paling crucial bila dah masuk pukul 3.00pm. Kepala pening tahan mengantuk. Mula la ingat nak nap tapi mane la ade port. Saba je la. Dalam bas je la baru bole lelap. Tapi bangun mesti sakit tengkuk. Huh! Dugaan jugak ni...

13 comments:

K.Jah said...

pink ka bos? aiyarrkkk!!!

NieZearm said...

tak tau la.minik aku yang pilih..

Kujie said...

nk mengular tak jumpa semak la pula..hehehe

rynuisance said...

"Tengathari bole tahan lagi."

Zam zam, TENGATHARI tu ape? :P

Anyway, nice pink bedsheet!

and send my mwah2 to Izzu! ;)

p/s: komen jgn x komen.. kalo x komen kene marah.. ehhe

Aleeya said...

aku bulan posa ni time lunch hour je zzzzzzzzzzzzz best2!!

NieZearm said...

kujie- klau ngular bole la cari semak. bos aku suka la buat lintas langsung dpn aku..

rynuisance- salah eja la. pembetulan, TENGAHARI.. :-">

aleeya- best betul... setuju x3

shinO サイフル said...

huih kemasnya katil...
:) best tdo ni...

muor76 said...

kehandalan org yg travel naik bas..
tahan lasak n leh tido dlm keadaan duduk..
tapi lagi handal org naik komuter..
tido ngan keadaan duduk di atas kosi yg kecik dan dalam keadaan berhimpit.. leh tido dlm keadaan berdiri dan bergayut..
dan yang paling best ade yang leh buat-buat tido walaupon tak tido..

tapi ade orang asal meeting jerk mesti tido.. hehehehe

NieZearm said...

shino- klau dh tdo tde la rupa cam tu lg... :-)

muor76- naik komuter pun best gak. bole cuci mata. silap timing bangla dgn indon je ramai.. bila petang lg horror. bau masing2 ****. tenggelam bau perfume aku..

Kos Serani said...

Ala...Kak Jil belikan tu pun sebenarnya untuk dia juga. Apa benda lagi dia belikan utk Bro?

P/S: Selamat berpuasa dan selamat menyambut Hari Raya yg akan menjelang tiba 25 hari saja dari sekarang

NieZearm said...

kos- dapat la t-shirt olympic beijing kaler merah. :-)

:: AYU AYUMiE :: said...

wah....chamteknya bilik tdo Jek&Jill nie... pakej yg menarik utk tdo nie....

NieZearm said...

ayu- tq.. tq.. :-">