Thursday, September 11, 2008

Ditag oleh Kak Jah lagi ni..

Berikut merupakan petikan dari SMS yang dihantar dan diteima:-

Aku : Ape byk sgt assignment ko bg ni kak?
K. Jah : Tag mengerat silaturahim d bln ramadhan. Hahaha


.
Ok la tu. Sharing is caring. Ini panduan berupa arahan yang diberi:
  1. copy gmbr kat atas tu n post kat blog korang
  2. teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nk lbh pun xpe)
  3. setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tgglkan pesanan di blog mereka
  4. lastly, jgn lupe tempek url korang slps url saya punya - KJ -
dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com, juzzyouandme.blogspot.com, sweethoneysofiaroxy, Zhoewynz.blogspot.com, UmmiRosma, Munirah Abd, lilred799.blogspot.com, cokolat, KJ, Jek Nizam dan anda selepas saya itu....

Berikut merupakan senarai pencalonan untuk kategori Ramadhan:

Nama-nama yang ada dalam blog roll yang lama sangat tak update. Silalah dapatkan tag ni sementara masih bulan Ramadhan.

Akhir kata, "bawalah wallet penuh semasa ke param."

p/s: ok tak ni kak?

4 comments:

Aleeya said...

hu hu ..yer haruslah besinar ..jgn nampak letih di bulan ramadan ni :))

NieZearm said...

kadang2 malap jugak.. :-p

K.Jah said...

wahhh!! tahniah ler...:)

NieZearm said...

k.jah- tq.. tq.. emm.. xde ke hadiah wang tunai ke, package perlancongan ke, voucher shoping ke? bg kereta pun xpe lah.. :-">