Thursday, September 11, 2008

Nak beli bas sendiri la..

Kalau nak selesa, baik beli bas sendiri. Bus Conversion.






Ada tak korang pun terasa nak beli bas macam ni? Kalau dah ada bas macam ni, mesti la ade driver. Kalau bawak dari Perlis sampai Johor pun takde hal. :-D

7 comments:

K.Jah said...

pastu ko nak parking kat mana? kat dataran putrajaya? huhuhuhu

ryn said...

menatang ni dipanggil bas ke? *pengsan*

NieZearm said...

k.jah- harap2 masa tu dh ada la parking lot bas belakang rumah. hehe..

ryn- kalau bas dah macam ni, rumah mesti lagi gempak..

Aleeya said...

bas cam umah banglo tuuuuu

:: AYU AYUMiE :: said...

datuk K punyer bas kot...nk buat angkut famili siti... hehehe!

NieZearm said...

aleeya- mesti best g mane2 bwk family..

NieZearm said...

ayu- nak ke dia beli bas camni.