Friday, September 19, 2008

Rambut baru a.k.a. Rambut Raya

Semalam, sampai je Seremban. Jill jemput aku gi S2. Aku nak gi potong rambut, Jill nak gi jumpa client. Lupa la pulak aku nak amik gambar kedai tu. Nanti-nanti la ye kat entry lain aku letak. Macam mane? Okay tak? Jill cakap mcam budak baik je..






17 comments:

veeda_areena said...

rambut kamu ok jerr... sehat cergas. kukuh... dan padu.... katanyerr.... guna kaki pown bolehhh...

denanz said...

ahh, rambut raya. ok. ok.

*hari minggu ni gua baru nak gi potong rambut*

Kak Long said...

skema yer rambut hahaha. oklah tu, nasib ada rambut...kalau jadi hubby kaklong, hahaha....rambutnyer dah takde, so rambut raya??? lupakan saja.

afiq said...

bkn abg mmg bdk baek ker??
kahkahkah

shinO サイフル said...

mcm iklan minyak rambut "belkrim"
hehehe hensem sungguh.

btw,aku pn nak g potong rambut gak ni.Tp kedai fav aku tu tutup je manjang.Mentang2 bulan pose..isk3

K.Jah said...

buat la rambut spikey2 jek! br nampak ganaz sket dipagi raya!

NieZearm said...

k.bed- guna sikat je la..

denanz- potong awal sket. nnt dh nak raya berebut plak. raya nnt tak la gonjeng sangat..

kak long- senang jgk. tak payah pikir nak potong rambut. jimat sket..

afiq- mmg baik. x caya tanya jill.. >:-)

shino- tu pasal gi petang. kul 8 dah tutup..

k.jah- nk tgk carlos buat dulu.. :p

Princess Liyana said...

huhu..ok..nice;)cewah,raya pun rmbt br ek;)

nak duit raya?mmm...sban ktne?

hOtMaMa said...

mak aihh..rambut raya yo.. mmg dah bajek handsome giler la en niezearm kito nih di pagi raya ek..hehehe!

Izzu Izzuri said...

Hahaha..Bajet baiklah tuh hotmama..Akk suka dia wat rambut spikey tu tp nmpk cam bdk notty la pulak..(tp akk mmg suka je notty boy nih..kehkehkeh!!)

Luth Textile said...

meh blog sy..
amek hadiah!
p/s rawa rambot..

Miss Reezberry said...

ya tuhan handsome nya abang nizam i..ghairah sampai inzal i ngok u..hahahah

NieZearm said...

p.liyana- kat tmn bukti, ampangan.

hotmama- huh! sikit la..

my bini- x ckp notty lg ke ni.. >:-)

luth textile- ade hadiah.. tq..tq..

miss reezberry- hehe.. :-">

susu dalam botol said...

nak raya pun nak ada rmbt baru kewwww? :P

NieZearm said...

emm.. sbb org lelaki tak payah nak cari tudung.. :)

Aleeya said...

wahhh dah siap rambot raya ko zam..tak sesabo nak raya eh, ko raya mana?

NieZearm said...

rambut je. yg lain sume tak beli pape lg.. duit raya pun belum tukar lg..