Sunday, October 19, 2008

Gambar sebelum keluar beraya

Ade jugak request nak tengok gambar raya kitorang. Untuk tidak menghampakan para blogger yang setia, ini je la gambar yang sanggup di publish untuk tatapan korang.

Aku biar Jill siap dulu. Aku layan astro lagi. Bila dia dah siap, aku baru nak gosok baju.

Sempat je Jill mencapap. (sesiapa yang perasan aku pakai t-shirt ape tu sila abaikan. benda pelik jangan tegur)

Ini gambar effect cermin.

Ini pun same.

Ini pun sama jugak.

Inilah pemilik blog ni.

Minik tetinta.

Eh! Nak pergi jalan raya la. Jangan tidur lagi.

Dah bangun? Jom gi jalan raya.

Let's gone.

Mesti la kitorang tak naik motor ni. Display purpose only. (Tetiba gatal nak amik gambar ni)

12 comments:

IBU KUMBANG said...

hehehe... syiokla aku nengok gambar korang...

K.Jah said...

ske tul si jil tu amek gamba letak pipi atas katil kan??? sebijik cam sabariah tgh dengar kasim slamat nyanyi kat dlm radio...

:: AYU AYUMiE :: said...

hahahaa...kakjah ko ni lawak laaa...gelak sorang2 aku tau (wp tgh stress sbb FIONA ada dipejabat & membebel pepagi buta nieee waaaa!)

*bro, ajer ler camner nk buat layout letak gmbr camnie...ilmu takleh kedekut tau...nnti allah tarik balik kepandaian tu! heh...

kak izzu: bukan main lagi ko menggedik ehhhh... mentang2 laki minik bloggers..bukan cam ayu nie...laki ai jeles tau ai mem blog...mencik!

Anonymous said...

soooooooo sweetttttttt!!!!weee wittttt!!!peee wittttt!!cam perantin baru tuuuuuu....pak2!kebung2!pak2!kebung2!SELAMAT PENGANNNTINNNNNN!!PENGANTIN BARU!!(*cam lagu umah tawin)..ahaks,i loike..

-shija-

Izzu Izzuri said...

Hins hins hins...(kembang kempis idong!)..yg suh akk pos sume en niezearm okeh..akk ikut sajork..sbb awal2 raya ktorg sgtzlaz bz lyn tetamu..jd ada can,melaram sakanlaa..kehkehkeh!!

Ayu suhlah nizam awak memblog juge..!!

ryn said...

alah, nak tgk gamba yg x sanggup dipost.. hehe

Cakap Kosong said...

tollah kata jill, ko memang suker snap2 gambar nih.

NieZearm said...

ik- aku pun syok jgk amik gmbr.

k.jah- jill dgr aku nyanyi je. :)

ayu- nk blaja xde masalah. yuran pendaftaran.... >:-)

Sediakan gmbr2 dulu, lps tu..

shija- hins hins hins..

ryn- nk tgk jgk kena la register jd member dulu. ada yuran pendaftaran jgk... :p

ckp 0- hehe... suka. tggu la aku ade camera dslr plak nnt..

susu dalam botol said...

rajin bergambar suami isteri ya?

NieZearm said...

sdb- ikut mood jgk.. :p

Aleeya said...

mcm foto shoot pengantin lak aku tengok..

NieZearm said...

yaya- camera biasa je tu, ce tgk kt gmbr dlm cermin tu.. dpt DSLR mesti best..