Tuesday, November 25, 2008

Apprienticed at work

Sampai je opis aku pagi tadi aku, macam biasa la terus bukak blog. Tengok-tengok sesape yang dah update melalui blogroll aku. tiba-tiba aku nampak gambar aku ada mencapap kat blog mambang ni. Saje je bagi debaran di pagi gaji macam ni.


Ada sesape berhajat nak singgah rumah mambang ni. Jangan malu jangan segan, klik je URL kat bawah ni:


Aku pun saje je suruh dia tambah widget kat blog dia biar menarik sikit. Bukan senang ye nak dapat shifu yang ajar 1 to 1 ni. Dalam banyak-banyak hikmat yag aku ajar malam tu, "Hikmat Template Tak Beragak" telah berjaya dikuasai. Biar dia berlatih dulu. Lepas ni nak ajar hikmat ape la pulak?

7 comments:

paCat said...

arrr ~ lpas ni ajar la beliau hikmat masak tempoyah kaler kuning mcm makcik wat : tangkap leleh tuuu..!! heee

NieZearm said...

itu kena la menuntut dr makcik.. abg sendiri pun pandai makan je...

missgigikumancung said...

kompom suh makcik yg ajar.mambang potong daun tu pon fail!!! aahahha..
p/s : teng cifu!!

NieZearm said...

kena buat latihan intensif kot.. :p

paCat said...

tu la ~ dulu makcik anta ko gi skolah : ko ponteng, asek tgk MASKMAN je kt umah ~ kn da xreti msak..!! hahaha

Tijah Lawa said...

wuiii!! mambang mano tu? lontik beb!!! huhuhu

NieZearm said...

mamat- dia suka tgk maskman ke? mesti dia tgk dgn ko ni. tu pasal la ko tau...

k.jah- mambang gigi mancung, katanya...